-Publicitate-

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Județean Vrancea a primit până acum 13.800 de cereri în Campania de primire a Cererilor Unice de Plată pentru anul 2021, pentru o suprafață de 59.153 de hectare.

 „În contextul apropierii Sărbătorilor Pascale, ziua de 3.05.2021 fiind zi  nelucrătoare, în vederea respectării programărilor de preluare a cererilor, rugăm  fermierii să manifeste rol activ în procesul depunerii cererilor unice de plată în sensul în care, având în vedere programările făcute pentru depunerea cererilor, să se prezinte la sediile primăriilor în rază cărora au înregistrate suprafețele de teren pentru a solicita primarilor eliberarea adeverințelor și comunicarea acestora, prin mijloace electronice, instituției noastre, în lipsă adeverințelor eliberate de primari cererile de plată fiind neeligibile”, se arată într-un comunicat de presă al APIA.

Reprezentanții APIA fac apel către fermieri să se conformeze solicitărilor telefonice ale angajaților APIA în vederea soluționării problemelor ivite în cursul depunerii cererilor unice de plată. Campania de primire a cererilor se va încheia pe data de 17 mai.

COMENTEAZĂ LA ACEST ARTICOL
-Publicitate-

Adaugă anunț Gratuit


Florăria Focșani