19 concurenți au urcat pe scenă în prima seară de la Delmar. Provincialii au cântat până la miezul nopții!

0
-Publicitate-

Prima seară a Festivalului Florentin Delmar a programat un spectacol maraton, ce s-a încheiat la miezul nopții cu recitalul trupei Provincialii. În acest an, organizatorii au ales să ofere premii la două categorii de vîrstă, 14-18 ani și 19-25 ani. Astfel, pe scenă au urcat 19 concurenți, iar spectacolul s-a întins pe durata a aproape cinci ore. Tot miercuri seara, între cele două grupe de concurenți, președintele juriului, Horia Moculescu, a susținut un microrecital, alături de fiica sa, Nidia.

Trofeul Festivalului Delmar va fi oferit joi seara în cadrul Galei Laureaților. Vor fi premiați și primii trei clasați la fiecare grupă de vârstă. Câştigătorul marelui Trofeu va primi10.000 de lei, iar locurile I, II şi III la fiecare grupă vor fi recompensate cu 5.000 de lei, 4.000 de lei, respectiv 3.000 de lei.  Concurenții prezenți pe scenă au fost acompaniați de band-ul condus de Viorel Gavrilă. Printre cei înscriși s-au aflat și două tinere din Italia și Bulgaria, dar prima a renunțat la concurs din motive medicale.

Joi seara, după gală, pe scenă vor urca în recital Alexandra Penciu, câștigătoarea din 2018 și Marcel Pavel. Intrarea la spectacol se face pe bază de invitații distribuie gratuit. 

-Publicitate-