67 de utilaje vor deszăpezi drumurile naționale în această iarnă

0
-Publicitate-

În această iarnă, pe drumurile naționale din Vrancea vor interveni 67 de utilaje, care sunt împărțite în trei baze de județ. 15 utilaje sunt ale Secției Drumuri Naționale (SDN), iar 52 vor închiriate, se arată într-o informare prezentată la ședința Colegiului Prefectural. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) are încheiat contract pentru iarna 2019/2020 cu firma Flor Construct Suceava.

Cele trei baze de unde se va interveni sunt la Focșani, Adjud și Bîrsești. Cea mai lungă rețea de drumuri, 334 km, se află în responsabilitatea bazei din Focșani, unde este un necesar de 39 de utilaje. SDN a început și montarea de parazăpezi în zonele vulnerabile din județ.

”Până la momentul de față, secția noastră a montat panouri parazăpezi pe o lungime de 15 km, dar această lucrare se desfășoară cu dificultate datorită ocupării terenurilor cu culturi agricole și a întârzierii efectuării lucrărilor agricole. Funcție de eliberarea acestor terenuri, aceste lucruri de montare panouri parazăpezi vor fi tratate cu prioritate maximă”, se arată în informarea prezentată de SDN la Colegiul Prefectural.

-Publicitate-