Accident între două mașini la Bordeasca: o femeie a decedat

0
49

Un accident rutier a avut loc marți pe raza satului Bordeasca din comuna Tătăranu. Polițiști au fost sesizați prin 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier pe raza satului Bordeasca Veche. Din primele verificări rezultă că a avut loc un impact frontal între două autoturisme, două persoane fiind încarcerate.

Trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au intervenit la accidentul rutier produs pe DN23A, în sat Bordeasca Veche, comuna Tătăranu. În urma impactului dintre două autoturisme au rezultat patru victime, dintre care două rămase încarcerate. După extragerea victimelor, salvatorii au efectuat manevre de resuscitare uneia dintre victime care se afla în stop cardio-respirator. Din nefericire, victima, de sex feminin nu a răspuns manevrelor aplicate. Celelalte victime au fost preluate şi transportate la UPU Focşani de echipajele SAJ aflate la faţa locului.                                                               

Din cercetările efectuate rezultă că pe DN 23 A, în afara satului Bordeasca Veche, un conducător auto, în vârstă de 72 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Focșani – Bordeasca Veche, ar fi circulat pe contrasens, în condiții de ceață densă (vizibilitate 100 m), moment în care a fost acroșat de un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 28 de ani, care a încercat să îl evite, trăgând de volan spre stânga. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. A rezultat rănirea a trei persoane și decesul unei femei, în vârstă de 72 de ani, pasageră în primul autoturism.