-Publicitate-

Bărbatul de 53 de ani din Vidra, ce a provocat duminică un scandal, a fost arestat. În cursul zilei de astăzi, 5 iulie a.c., în urma probatoriului administrat de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Vidra, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Focșani a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului de 53 de ani, pentru săvâșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere, lovire sau alte violențe și amenințare.

Duminică, polițiștii au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat din comuna Vidra, bănuit că ar fi exercitat acte de violență asupra unei femei din aceeași localitate, după ce ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței acesteia, unde ar fi amenințat-o cu acte de violență și ar fi distrus geamul și ușa locuinței.

La data de 4 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Vidra au fost sesizați de către o femeie de 65 de ani, din comuna Vidra, sat Irești, cu privire la faptul că a fost lovită și amenințată de către un bărbat din localitate.

Din cercetări a reieșit că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 53 de ani, din satul Irești, s-ar fi deplasat la locuința apelantei unde, fără drept, ar fi pătruns în curtea locuinței, prin spargerea geamului și a ușii de acces în locuință.

Cel în cauză este bănuit că ar fi exercitat acte de violență și i-ar fi adresat amenințări acesteia.

Cel în cauză a fost depistat de polițiști și condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere și violare de domiciliu.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

-Publicitate-

Adaugă anunț Gratuit


Florăria Focșani