Alianța pentru Unirea Românilor a lansat filiala din Vrancea

0
-Publicitate-

La Focșani a fost lansată joi, 23 ianuarie, Alianța pentru Unirea Românilor, cea mai nouă formațiune politică, care este condusă de George Simion. Cunoscut pe plan național și internațional, mai ales din postura de președinte al Platformei Unioniste Acțiunea 2012, George Simion a candidat la alegerile europarlamentare de anul trecut că independent.

Încrederea cu care l-au încredințat atunci sute de mii de români l-a determinat să continue să activeze în sprijinul românilor de pretutindeni, în cadrul proiectului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Unionistul a declarat la Focșani că a înființat nouă formațiune politică deoarece sunt foarte mulți români care nu se simț reprezentați de clasă politică actuală.

„Din acest motiv am candidat că independent la alegerile din 26 mai 2019. Primisem oferte, că președinte al Platformei Unioniste Acțiunea 2012 și puteam să fiu acum în parlamentul României că reprezentat al uneia sau alteia dintre formațiunile politice actuale, dar aș fi fost o rotită din sistem. Am zis că este posibil să creăm un partid al romanilor”, a spus, la Focșani, George Simion. 

Filiala vrânceana a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) este condusă de George Badiu. 

Deși nouă pe scenă politică din România, AUR a înființat deja filiale în mai mult de jumătate din județe, dar și în afară granițelor, în Spania sau Italia, unde sunt comunități numeroase de români. 

Liderii AUR se întâlnesc vineri, 24 ianuarie, la Iași, unde are loc primul congres național al formațiunii politice.

-Publicitate-