Angajaţii unei firmei de confecţii din Focşani, implicaţi într-un accident, în judeţul Galaţi

0
sursa: Pro Lider FM
-Publicitate-

Două persoane au fost grav rănite în urma unui accident rutier produs în această dimineață, pe DN 25, la Tudor Vladimirescu, în județul Galați. Un autocar al unei firme din Focșani, cu 34 de pasageri la bord plus șoferul a intrat în coliziune cu o autoutilitară în care se afla doar șoferul.

În urma impactului, au fost răniți grav șoferul autoutilitarei și o femeie, pasager în autocar, care au fost transportați la spital. Șoferul autocarului, rănit ușor, a refuzat transportul la spital.

„În această dimineață, la ora 06.15, a avut loc un accident rutier pe DN25, la intrare in localitarea Tudor Vladimirescu, la intrarea dinspre Galați. Accidentul s-a produs între o autoutilitară și un autobuz care avea 34 persoane la bord și șoferul. Persoanele din autobuz erau salariați ai unei fabrici de confecții din Focșani. S-au deplasat o autospecială de la Secția de Pompieri Tecuci și un echipaj SMURD de la Detașamentul de Pompieri Galați , împreună cu un echipaj SAJ. Din accident au rezultat două victime, ambele constiente, cu politraumatisme, preluate de cele două ambulanțe și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului de Urgență Galați”, informează ISU Galați.

Din primele cercetări făcute de Poliția Rutieră Galați reiese că soferul autoutilitarei, un bărbat din Satu Mare, a pătruns brusc pe contrasens și a intrat în coliziune cu autocarul care venea dinspre Galați. Deocamdată nu se știe din ce cauză a părăsit șoferul autoutilitarei sensul său de mers, dar nu este exclus să fi ațipit la volan. Ambii șoferi au fost testați pentru alcool, rezultatul fiind zero, informează IPJ Galați. A fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.  (sursa:Pro Lider FM)

-Publicitate-