Publicitate

Un proiect important pentru care liberalii vrânceni s-au luptat să fie realizat intră în line dreaptă. Luni au început lucrările DN 2 L Soveja – Lepșa, un drum  uitat de guvernarea PSD, dar care este important în viziunea PNL de dezvoltare a județului întrucât leagă două localități cu un mare potențial turistic.

DN 2L, ”Coașa” cum este cunoscut de localnici, are o lungime de 16 km între Soveja și Lepșa și se află de mulți ani într-o stare dezastruoasă. Reabilitarea lui este o lucrare cu un grad mare de dificultate, din cauza reliefului dificil. Investiția este posibilă datorită implicării liberalilor vrânceni, prin Ion Ștefan, ministrul Lucrărilor Publice și candidat pentru funcția de primar al Focșaniului și Cătălin Toma, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea.

Reabilitarea DN 2L face parte și din strategia de dezvoltare a comunei Soveja pe care o are liberalul Ionuț Filimon, candidat la funcția de primar la alegerile locale din 27 septembrie.

”Este un prim pas în proiectul pentru Soveja, este un prim pas pentru sovejeni și pentru această comunitate care are șansa să redevină ce a fost. Este un proiect de suflet care s-a putut realiza cu sprijinul ministrului Lucrărilor Publice, Ion Ștefan și senatorului, Cătălin Toma.

Este timpul oamenilor hotărâți, oameni care vor să facă cele mai bune lucruri pentru comunitățile din care fac parte! Este timpul să cerem celor care ne conduc să-și facă treaba așa cum trebuie, s lucreze pentru cetățeni, pentru cei care i-au trimis să îi reprezinte!

Este jenant cum de ani buni PSD încerca, dar nu reușea niciodată să deblocheze un tronson de drum care este vital atât pentru economia locală, cât și pentru cea județeană! Dacă până acum mulți credeau că este o glumă, acum a devenit realitate faptul că drumul “Coașa” va intra în reabilitare totală!”, a declarat Ionul Filimon, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Soveja.

Material realizat de SC Mab Cons Media SRL, la comanda PNL Vrancea, cod mandatar financiar 21200012

Publicitate