Avansări în grad la Poliția vrânceană

0
21

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, 18 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea au fost avansaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim. În cursul zilei de 29 noiembrie a.c., în cadrul unei şedinţe festive prilejuite de sărbătorirea, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, a Zilei Naţionale a României, 1 Decembrie, 18 poliţişti au fost înaintaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim. În acest cadru, adjunctul șefului Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, comisar şef de poliție Daniel Tulbure, a dat citire dispoziției de avansare în gradul profesional următor, înainte de îndeplinirea stagiului minim, pentru 9 ofițeri și 9 agenți de poliție care s-au remarcat prin activitatea profesională depusă. Tot cu acest prilej au fost recompensați cu ”felicitări scrise” 8 polițiști pentru îndeplinirea deosebită a atribuțiilor de serviciu, respectiv modul exemplar în care a fost realizată intervenția la evenimentul din data de 10.11.2019, produs pe raza comunei Slobozia Bradului, unde datorită operativității măsurilor luate a fost restabilită ordinea și liniștea publică, precum și rezultatele obținute pe linie de contrabandă cu țigări și articole pirotehnice. De asemenea, doi polițiști au primit “mulțumiri scrise” din partea conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, pentru rezultatele deosebite obținute la Campionatul Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne. Și spiritul civic a fost apreciat în cadrul festiv de astăzi! Astfel, cele două tinere, în vârstă de 19 ani, din municipiul Focșani, care au alergat după principalii suspecți ai tâlhăriei din data de 24.11.a.c., produsă pe raza municipiului Focșani și l-au prins pe unul dintre aceștia, au primit din partea Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea diplome, în semn de mulțumire. Activitățile pentru marcarea zilei de 1 Decembrie au fost demarate din cursul acestei luni, prin organizarea de competiții sportive, la care au fost invitați și reprezentanți ai presei locale (la minifotbal), rezultatul fiind și în acest an egal. Totodată, în cadrul festivității au fost acordate premii pentru cei care au participat la competițiile sportive desfășurate în cadrul ”Cupei 1 Decembrie”, organizată de către Asociația Sportivă ”Tomiță Lazăr” din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, după cum urmează:

Minifotbal: locul I – echipa Poliției Municipiului Focșani, locul al II-lea – echipa I.P.J. Vrancea, locul al III-lea Poliția Orașului Panciu.

Tenis de masă:
 Feminin: locul I – Angheluță Mihaela, locul al II-lea – Argeșanu Ana – Maria, locul al III-lea – Bodea Simona.
 Masculin: locul I – Vasiloiu Mihai, locul al II-lea – Apostu Laurențiu, locul al III-lea – Botezatu Nicușor.

Șah: locul I – Zaharia Georgică, locul al II-lea – Marin Lucian, locul al III-lea – Ioniță Paul.

Fotbal-tenis: locul I – echipa Biroului de Investigații Criminale Focșani, locul al II-lea – echipa Serviciului de Investigații Criminale Vrancea, locul al III-lea – echipa Centrului de Reținere și Arest Preventiv și echipa Serviciului de Ordine Publică.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea a felicitat întregul efectiv pentru rezultatele bune obținute în activitatea profesională.