Bărbat reținut de polițiști pentru că a încălcat de mai multe ori un ordin de protecție

0
-Publicitate-

Polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu au reținut un bărbat din comuna Țifești, cercetat pentru încălcarea repetată a măsurilor dispuse printr-un ordin de protecție. În perioada 9 – 10 noiembrie, bărbatul în vârstă de 47 de ani ar fi încălcat, în mod repetat, măsurile stabilite prin ordinul de protecție emis împotriva sa de către Judecătoria Panciu și s-ar fi apropiat la o distanță mai mică de 10 metri față de soția sa și fiul minor.

La finalul lunii septembrie, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu au emis față de acesta un ordin provizoriu de protecție pe o perioadă de 5 zile.

În cursul nopții de 3 spre 4 noiembrie, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea măsurilor dispuse printr-un ordin de protecție, amenințare și distrugere.

Ulterior, Judecătoria Panciu a emis față de bărbatul cercetat un ordin de protecție pentru o perioadă de 2 luni, prin care bărbatului îi era interzis să se apropie la mai puțin de 10 de metri față de soția sa, fiul minor și domiciliul acestora. Totodată, acestuia îi era interzis să o contacteze în orice mod.

Vineri,  în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut din nou pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vrancea.

-Publicitate-