Bătaie de joc pe drumurile pe care Oprișan vrea să le modernizeze. Firma lui Victor Roman a lăsat prin Vîrteșcoiu groapă lângă groapă

0
-Publicitate-

Lucrurile bune nu se fac ușor, spune Marian Oprișan. Iar baronul are dreptate într-o privință: pe unde trece Consiliul Județean oamenii ajung să își blesteme zilele din cauza unor lucrări făcute fără să se țină seama de ei. Consiliul Județean Vrancea a obținut fonduri europene pentru asfaltarea unor drumuri județene, iar constructorii s-au și apucat de treabă. Numai că în urma lor, pe perioada iernii, au rămas niște drumuri pe care abia se poate circula.

 Pe DJ 205 C Focșani – Golești – Vîrteșcoiu – Odobești cu conectivitate directă la rețeaua TEN – T lucrează mai multe firme, printre care și Roman Impex Prest SRL, firma afaceristului de partid Victor Roman. Iarna a venit, s-a intrat în perioada sărbătorilor, iar constructorii au plecat. Până la reluarea lucrărilor însă, oamenii sunt nevoiți să circule din groapă în groapă, pentru că nimeni dintre oficialitățile județene și de la firme nu a fost preocupat să se asigure o circulație cât de cât bună.

Porțiunea din DJ 205 C care trece prin centrul comunei Vîrteșcoiu este modernizată de firma afaceristului Victor Roman. Acesta a spart drumul, după care a sistat lucrările, invocând venirea iernii și lucrările la canalizare care se fac în zonă. Pe o porțiune de drum de câțiva kilometri, care este foarte circulată, se merge cu foarte mare greutate, pentru că sunt gropi la tot pasul. Mașinile sunt nevoite să circule cu o viteză foarte mică, iar locuitorii comunei sunt foarte nemulțumiți pentru că trebuie să treacă în fiecare zi prin gropile lăsate de Roman Impex Prest SRL.

În continuare, este de așteptat ca situația să se înrăutățească, din cauza scăderii temperaturilor și precipitațiilor. Probleme pe drum sunt și înspre Golești, pe unde circulă locuitorii din Cîrligele pentru a ajunge în Focșani sau în alte localități. Probabil că pe hârtie, investițiile stau cât de cât bine, întrucât constructorii pot raporta că s-a lucrat și sunt în termen, însă în realitate oamenii din zonele în care se lucrează au de suferit, întrucât nimeni nu pare preocupat ca disconfortul lor să fie cât mai mic.

-Publicitate-