-Publicitate-

Joi dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – I.P.J. Vrancea, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, au efectuat 13 percheziții în județul Vrancea, la locuințele unor persoane bănuite că ar fi deținut și comercializat țigarete de contrabandă.

4 mandate de aducere au fost puse în executare.

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna februarie a.c., persoanele în cauză ar fi achiziționat țigarete, care provin din contrabandă, pe care ulterior le-ar fi comercializat în județul Vrancea.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate peste 35000 țigarete care nu aveau timbre fiscale aplicate, susceptibile a proveni din contrabandă.

Față de o femeie de 41 de ani și un bărbat de 40 de ani a fost dispusă cercetarea sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

La activități, au participat polițiști specializați în investigarea criminalității economice, specialiști criminaliști, echipe de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale.

Polițiștii specializați în investigarea criminalității economice continuă cercetările.

-Publicitate-

Adaugă anunț Gratuit


Florăria Focșani