Câștigătorii concursului ”Legendele uitate ale Vrancei” vor fi premiați luni

0
85

Luni va avea loc premierea câștigătorilor concursului ”Legendele uitate ale Vrancei”, în care elevii de gimnaziu au cules cele mai bune legende, iar liceenii au realizat filme pe aceste teme. Concursul este organizat de Consiliul Județean Vrancea.

La gimnaziu, câștigătorii vor primi câte un e-reader, echipa de pe locul doi va merge la Muzeul Național de Istorie a României și la Muzeul Simțurilor, iar locul trei va fi premiat cu un abonament de două luni la Bazinul de înot didactic.

La categoria liceu, premiul I va fi recompensat cu tablete iPad, locul II cu excursie la Muzeul Național de Istorie a României și la Muzeul Simțurilor, iar locul III – câte un abonament pentru două luni la Bazinul de înot didactic din Municipiul Focșani.

”Proiectul, născut din dorința de a promova județul nostru prin intermediul legendelor și al poveștilor, s-a desfășurat în două etape: etapa pentru categoria gimnaziu, în care 23 de echipe au realizat eșecuri despre Legendele uitate ale Vrancei și categoria liceu in care 9 echipe au transpus legendele culese de colegii mai mici in filme”, se arată într-un comunicat de presă al CJ.