Claudia Serafimciuc a depus jurământul și este noul subprefect al județului

0
-Publicitate-

Claudia Lavinia Serafimciuc a fost învestită în funcția de subprefect al județului joi după – amiază, în cadrul unei festivități care a avut loc la Prefectură. La instalare au venit doi secretari de stat din Ministerul de Interne, Gheorghe Sorescu, responsabil pentru relația cu prefecturile și vrânceanul Norocel Pompiliu Stroe. Claudia Serafimciuc a fost secretar al comunei Jariștea până acum și a fost detașată în cadrul Prefecturii.

”Propunerea m-a onorat. Numirea în funcția de subprefect al județului Vrancea mă obligă. Mulțumesc pe această cale domnului premier Ludovic Orban pentru încrederea acordată, având în vedere că nu am făcut și nu fac parte din nici un partid politic. Sper să mă regăsesc în această echipă așa cum m-am regăsit ani de-a rândul în echipa primăriei comunei Jariștea, de unde vin, și împreună cu domnul prefect Gheorghiță Berbece sper că vom reuși să facem din Instituția Prefectului Județului Vrancea o echipă puternică”, a spus, printre altele, Claudia Seramficiuc, după depunerea jurământului

”Mă bucur că echipa începe să se închege, pentru că era mare nevoie de ajutor și așteptăm cu mare interes și al doilea subprefect”, a spus la rândul său prefectul Gheorghiță Berbece.

Din acest an, Prefectura Vrancea va avea doi subprefecți. Nu este exclus ca al doilea post de subprefect să revină unuia dintre partidele care au susținut PNL să preia guvernarea de la PSD.

-Publicitate-