Consilierii PNL protestează față de amânarea ședinței CJ: ”Cum nu se poate ședință de final de an fără urările ”iubitului conducător”, s-a decis amânarea ei”

0
-Publicitate-

Amânarea ședinței Consiliului Județean Vrancea a provocat nemulțumirea consilierilor PNL, care spun că toate deciziile luate au in centrul lor interesele unui singur om, Marian Oprișan. Miercuri dimineață, cu câteva ore înainte de ședință, reprezentanții CJ au anunțat că aceasta se amână, pe motiv că au fost foarte mulți consilieri care au anunțat că lipsesc, după ce au confirmat participarea. Cum la PNL se protestează cu privire la amânarea, iar consilierul Ovidiu Burdușa a venit tocmai de la Roma pentru ședință, ”boala” absențelor a afectat doar aleșii de la PSD, ceea pare destul de dubios.

Consilierii PNL spun că, prin ceea ce s-a întâmplat, se confirmă bârfele că Marian Oprișan ar fi plecat într-o ”insulă exotică” și ar fi vrut să se țină ședința în lipsa lui.

”Dacă la ședința de îndată din data de 28.11.2019, care a avut un singur punct, dar foarte important, pe ordinea de zi, anume alocarea sumelor din cota de 7,5% din impozitul de venit, Marian Oprișan nu a venit să spună care au fost criteriile ce au stat la baza împărțirii sumelor, am crezut că sunt bârfe acele informații care susțineau că este plecat din țară, în concediu, într-o insulă exotică. Amânarea ședinței de astăzi și mai ales motivul invocat, demonstrează însă că bârfele sunt de fapt adevărate, iar „l’ombelico del mondo” nu s-a întors din concediu. Și cum nu se poate ședință de final de an fără urările „iubitului conducător”, s-a decis amânarea ei.

Partidul Național Liberal Filiala Vrancea se mândrește cu faptul că are un consilier județean ce reprezintă Diaspora, pe Ovidiu Burdușa, un om care face mii de kilometri pentru a fi prezent la ședințe. Bătaia de joc la care este supus prin această amânare este o continuare a atitudinii PSD la adresa românilor plecați din țară, o lipsă totală de respect și profesionalism”, a transmis grupul consilierilor PNL din Consiliul Județean.

-Publicitate-