Consiliul Județean a notificat firmele de deszăpezire să fie pregătite de intervenție

0
-Publicitate-

Consiliul Județean Vrancea a notificat care trebuie să se ocupe deszăpezirea drumurilor județene să fie pregătite cu utilaje și material antiderapant, având în vedere că meteorologii au anunțat la finalul acestei săptămâni temperaturi scăzute și precipitații.

”În acest context, vă informăm că Consiliul Județean Vrancea este pregătit în ceea ce privește deszăpezirea drumurilor județene, în acest sens fiind deja încheiate contractele subsecvente pentru iarna 2023-2024 cu operatorii care se vor ocupa de deszăpezirea drumurilor județene pentru zona de nord și zona de sud a județului, în baza acordului cadru pentru ”Combaterea poleiului și deszăpezire pe drumurile județene din administrarea Consiliului Județean Vrancea”.

Contractul prevede împărțirea județului în două zone: Baza Sud (Suraia și Dumbrăveni) și Baza Nord (Vidra și Adjud). Cei doi operatori care se vor ocupa de deszăpezire au fost notificați de CJ în vederea pregătirii bazelor de deszăpezire, a utilajelor de intervenție și aprovizionarea cu material antiderapant, pentru a interveni prompt pentru curățarea drumurilor și asigurarea unei circulații normale”, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Județean Vrancea.

Iarna trecută au fost probleme cu deszăpezirea pe unele drumuri județene, în special între Focșani și Suraia.

-Publicitate-