Consiliul Județean caută directori pentru Muzeul Vrancei și Centrul Cultural

0
8

Consiliul Județean Vrancea organizează concurs pentru conducerea a două instituții din subordinea sa, Muzeul Vrancei și Centrul Cultural Județean. La Muzeul Vrancei, pe 5 februarie este data limită pentru depunerea proiectelor de management și a dosarelor de concurs de către candidați. Pe 8 -10 februarie se face selecția dosarelor, iar în perioada 11 – 22 februarie vor fi analizate proiectele de management. Susținerea proiectelor de management în cadrul interviului va avea loc pe 23 și 24 februarie.

La Centrul Cultural data limită pentru depunerea proiectelor de management și a dosarelor de concurs este 3 februarie. În perioada 4 februarie – 8 februarie se face selecție dosarelor. Între 9 februarie – 19 februarie are loc analiza proiectelor de management. Interviul va fi organizat în zilele de 22 și 23 februarie.

Muzeul Vrancei a fost condus în ultimele trei decenii de Horia Dumitrescu, care a și contestat în instanță procedura de evaluare a sa. La conducerea Centrului Cultural s-a aflat până acum pictorul Liviu Nedelcu.