Consiliul Județean cheltuie încă 500.000 de lei pentru DJ 205 P Bolotești – Garoafa – Milcovul

0
-Publicitate-

Un drum județean necesită o sumă mai mare decât cea prevăzută inițial, pentru efectuarea unor lucrări suplimentare. Este vorba de DJ 205, care străbate comunele Bolotești, Garoafa și Milcovul. Potrivit anunțului publicat  de Consiliul Județean, suma de 506.000 lei este necesară pentru adaptarea documentației tehnice la situația din teren. Mai precis, ce era în documente nu se potrivește cu ce s-a găsit pe teren.

Firma care va câștiga licitația va trebuie să execute următoarele lucrări: proiectări și execuție trecere la nivel cu calea ferată zona Focșani – Putna Seacă , sector km CF 207+514; proiectare și execuție protecție mecanică a conductei de transport gaze naturale ce traversează DJ 205P; proiectare și execuție protecție mecanică a conductei de transport țiței ce traversează DJ 205P.

Totodată, operatorul economic declarat câștigător al procedurii va asigura prestarea serviciilor de verificare tehnică a proiectării prin verificatori atestați. Proiectul de modernizare a DJ 205 P este finanțat cu fonduri obținute prin Programul Național de Dezvoltare Locală, iar contractul a fost obținut Citadina 98 Galați. De regulă, în cazul apariției unor lucrări suplimentare tot firmele care au lucrat până atunci obțin contractele.

-Publicitate-