Construcție modulară pentru Spitalul Județean de Urgenţă ,,Sfântul Pantelimon”

0
6

Spitalul Judeţean de Urgenţă ,,Sfântul Pantelimon” Focșani va primi o construcţie uşoară din elemente modulată, a hotărât vineri, 6 noiembrie, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea (C.J.S.U.), întrunit într-o nouă ședință extraordinară, în vederea stabilirii unor măsuri de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 la nivelul județului Vrancea

„Construcţia uşoară din elemente modulate va fi predată, pe bază de proces verbal de predare – primire, către Spitalul Judeţean de Urgenţă ,,Sfântul Pantelimon Focșani, în calitate de primitor, cu respectarea prevederilor H.G. nr. 1355/03.11.2005”, se precizează în hotărârea C.J.S.U.

Încărcarea, descărcarea şi transportul construcţiei uşoare din elemente modulate va fi asigurată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea și Sucursala de Distribuție și Furnizare a Energiei Electrice Focșani. Spitalul Judeţean de Urgenţă ,,Sfântul Pantelimon” Focșani va asigura utilităţile necesare, respectiv, energia electrică necesară iluminatului şi, după caz, încălzirii din sursă electrică, grup sanitar şi sursă de apă potabilă.