Construim roboți, construind în același timp stil de viață sănătos! Echipa de robotică AICitizens de la CNAIC investeşte cu încredere în viitor!

0
-Publicitate-

În acest an şcolar am pus bazele echipei. Proiectul – organizat de Asociaţia „Naţie prin educaţie”, prin intermediul BRD First Tech challenge Romania – i-a atras pe entuziaştii elevi de la CNAIC. Fapt realizat chiar prin aplicarea uneia dintre principalele valori promovate de Asociaţie, şi anume COOPERTITION! Cum altfel decât promovând colaborarea cu echipa deja existentă, la CNU, Brickbot!

O frumoasă prietenie dintre cele două echipe de la CNAIC şi CNU a dus şi la obţinerea, împreună, a trofeului de la Competiţia DEMO organizată de echipa Velocity Robotics din Brăila, din 12 ianuarie. Unitate in acţiune între cele două echipe ale celor două colegii, care depăşesc mentalitatea de rivali, construiesc o mentalitate COOPERTITION cu adevărat benefică lor şi comunităţii!

Pasiune, tehnologie şi mult, mult timp investit! Timp de calitate, pe care elevii şi profesorii echipei AICitizens, îl petreceam împreună convinşi de #GraciousProfessionalism !

Cuziştii cred şi apreciază oamenii frumoşi, ideile de inspiraţie şi viaţa de calitate! Pentru un viitor pe măsura aşteptărilor promovăm un stil de viaţă sănătos! Găsind susţinere la PLATINUM GYM FOCŞANI, echipa AICitizens îşi incheie activitatea de joi seara de la Clubul de robotica la sala de fitness! Construim roboţi, ne bucurăm împreună, promovăm valori şi principii pentru noi şi comunitatea din care facem parte!

Credem că vom avea şi împărtăşi tot mai multe experienţe promovând valorile FIRST! (Comunicat echipa de robotică AICitizens de la CNAIC)

-Publicitate-