-Publicitate-

Telenovela numirii unui director la clubul sportiv al municipalității continuă. După demisia fostului director, Viorel Ciubotaru, au ocupat interimar funcția Carmen Gurguiatu, Stănică Grosu și în prezent Marius Batog. La finalul anului trecut, pe repede înainte, a fost organizat concursul pentru ocuparea funcției.

S-au înscris Viorel Ciubotaru, Mihai Petruț și Nicuță Oprea. Cum primii doi sunt ocupați cu echipele de handbal și baschet ale CSM-ului, iar Mihai Petruț a reușit să revină la conducerea Liceului cu Program Sportiv din Focșani, toate indiciile duceau spre venirea lui Nicuță Oprea în fruntea clubului CSM 2007.

Fostul șef al secției de fotbal de la CSM a fost singurul care s-a prezentat la prima probă a concursului, dar a picat cu brio: 58 din 70 de puncte necesare la proba de competențe a tehnologiei informației. Dacă nimic extraordinar nu se va întâmpla, concursul pentru postul de director se va repeta. Și este de așteptat ca de această dată să se găsească omul potrivit la locul potrivit.

-Publicitate-

Adaugă anunț Gratuit


Florăria Focșani