CUP Salubritate SA va strânge deșeurile din Vizantea – Livezi

0
-Publicitate-

Vizantea-Livezi s-a adăugat localităților din rural care au apelat la CUP Salubritate Focșani pentru ridicarea deșeurilor menajare și a celor reciclabile. Primarul Dragoș Ciobotaru a anunțat că a ales această variantă, din cauza prețurilor mari percepute de fostul operator de salubritate, dar și a condițiilor contractuale impuse primăriei începând cu acest an.

”Astfel, societatea care va ridica gunoiul începând de săptămâna aceasta este SC CUP SALUBRITATE SA, iar taxa de gunoi rămâne neschimbată întrucât am reușit,în urma negocierilor, sa ne încadram in buget, iar cursa se va efectua ca si pana acum săptămânal.

Singura modificare este ca ziua pentru ridicarea gunoiului nu va fi ziua de joi, ci va fi ziua de sâmbătă.

Așa ca in fiecare SÂMBĂTA, începând din această sâmbătă, 11.01.2020, se va ridica gunoiul menajer din toata comuna, iar ultima sâmbătă din luna se va ridica strict gunoiul colectat selectiv ( plastic, hartie, metale)”, a anunțat primarul comunei Vizantea – Livezi, Dragoș Ciobotaru.

Taxa de salubritate a rămas neschimbată și va fi plătită la primărie, care la va achita la rândul său prestarea serviciului de salubritate către CUP Salubritate SA.

Primarul din Vizantea – Livezi face apel către locuitorii comunei să selecteze gunoiul și să îl scoată numai în ultima sâmbătă din lună, pentru a reduce cantitățile de gunoi și a evita creșterea sumelor plătite pentru salubritate.

-Publicitate-