Doi minori au fost trimiși la furat. S-au întors cu suma 35.000 de lei

0
8

Doi copii din comuna Năruja au reușit să fure 35.000 de lei din casa unui localnic. Cei doi au fost ”puși” de doi indivizi care aveau cunoștință de faptul că bărbatul deține o sumă importantă de bani.

La data de 16 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Năruja au fost sesizați de un bărbat din localitate, cu privire la faptul că în perioada 23 – 31 octombrie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție în locuința sa de unde ar fi sustras suma de 35 000 lei.

În urma verificărilor efectuate cu operativitate de polițiști, au fost identificați doi minori în vârstă de 12, respectiv 15 ani, ambii din comuna Năruja, principalii bănuiți de săvârșirea faptei.

De asemenea, polițiștii au identificat alte două persoane, respectiv un tânăr de 23 ani, din comuna Năruja și de un bărbat de 32 de ani, din municipiul Focșani, bănuite că ar fi instigat cei doi minori să sustragă banii din locuința persoanei vătămate. Cercetările continuă pentru documentarea activității infracționale a tuturor celor implicați în săvârșirea faptei.