-Publicitate-

Polițiștii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Vrancea, împreună cu D.I.I.C.O.T., au documentat activitatea a doi tineri, de 20 și 26 de ani. În urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict și a două percheziții domiciliare au fost ridicate 63 de grame de cannabis, trei grindere și 1.150 de lei.

La data de 5 iulie a.c., polițiștii de combatere a criminalităţii organizate din Vrancea, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, au organizat și desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului și consumului ilicit de droguri, în județul Vrancea.

Din anchetă rezultă că, din cursul anului 2020, un tânăr, de 20 de ani, ar fi comercializat droguri de risc, pe care le-ar fi procurat de la alt tânăr, de 26 de ani.

Astfel, în urma unui flagrant delict, asupra tânărului de 20 de ani, polițiștii au descoperit 30 de grame de cannabis, destinat comercializării.

Ulterior, asupra celui de 26 de ani, polițiștii au descoperit 33 de grame de cannabis, trei grindere și 1.150 de lei, susceptibili a proveni din comercializarea drogurilor.

În cadrul acțiunii, au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară.

Trei persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, pentru audieri, în baza mandatelor de aducere emise.

În urma probatoriului administrat, procurorul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea a emis față de cei doi bărbați ordonanțe de reținere, urmând a fi prezentați Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri.

Cercetările sunt continuate, pentru documentarea întregii activități infracționale.

-Publicitate-

Adaugă anunț Gratuit


Florăria Focșani