Doliu în comunitatea de romi. O tânără mamă a pierdut lupta cu o boală necruțătoare

0
2942

Comunitatea romă din Vrancea este îndoliată după decesul unei tinere mame. La doar 35 de ani, Georgiana a pierdut lupta cu o boală necruțătoare și a lăsat în urmă o familie îndurerată și două fetițe.

Înmormântarea va avea loc joi, la biserica din satul Dumbrăveni, începând cu ora 10.00.

”Cu inimile îndoliate și sufletele cernite, ne adunăm astăzi pentru a aduce un omagiu unei ființe dragi care ne-a părăsit mult prea devreme. Fina noastră, o tânără educată și credincioasă, a plecat dintre noi pe 7 iulie 2024, răpusă de o boală necruțătoare.

Această pierdere dureroasă lasă în urmă un gol imens în sufletele celor care au cunoscut-o și iubit-o. Un soț iubitor și două fetițe de doar doi și cinci ani, care vor crește fără prezența fizică a mamei lor, dar cu amintirea și exemplul ei neprețuit.

Ne amintim cu drag de anul 2017, când la vârsta de 28 de ani, fina noastră s-a căsătorit, iar eu și soția mea am avut onoarea de a fi părinții lor spirituali, martori la unirea destinelor lor. În acea zi, fina noastră a intrat în lăcașul sfânt cu o voală pe ochi, semn de recunoștință pentru domnișoria pe care și-a păstrat-o cu mândrie și respect, un exemplu de puritate și demnitate pentru multe fete de vârsta ei.

A fost o fată educată, devotată familiei și soțului ei, și ar fi fost, fără îndoială, un model de credință și iubire pentru copiii săi. Deși nu mai este printre noi, spiritul ei va continua să trăiască prin faptele și amintirile pe care ni le-a lăsat.

În aceste momente de durere și suferință, gândurile noastre se îndreaptă către soțul ei și cele două fetițe, cărora le dorim puterea de a merge mai departe și de a găsi liniștea și curajul necesar pentru a construi un viitor frumos, așa cum fina noastră și-ar fi dorit.

Fina noastră va rămâne mereu în inimile noastre, ca un exemplu de bunătate, credință și iubire necondiționată. Dumnezeu să o odihnească în pace și să ne dea puterea să-i cinstim amintirea prin dragostea și grija pe care le vom purta celor pe care i-a iubit.

Cu profundă durere și respect”, este mesajul transmis de nașii de cununie,  familia Toader Constantin (președintele Partidei Romilor Pro – Europa), Mariana și copiii.