Două drumuri din Valea Sării vor fi modernizate de Ministerul Lucrărilor Publice

0
15

Mai multe obiective importante pentru comuna Valea Sării vor fi modernizate de Ministerul Lucrărilor Publice, prin Compania Națională de Investiții (CNI), aflată în subordinea sa. Pe lista sinteză a CNI au fost incluse două drumuri de interes local din comună: drumul din punctul ”La Grigoriu” și drumul din punctul ”La Biserică”. Includerea pe lista sinteză este primul pas pentru realizarea investițiilor, urmând ca după aceea să fie realizată documentația, procedura de achiziție publică și execuția lucrărilor.

Un alt obiect important pentru comuna Valea Sării pentru care au fost începute demersurile la Ministerul Lucrărilor Publice este modernizarea bazei sportive.

”Proiectele pentru care am solicitat sprijinul Ministerului Lucrărilor Publice sunt importante pentru comunitatea locală și mă bucur că unul dintre ele, cel privind drumurile, a fost deja aprobat.  Avem o colaborare foarte bună cu Ministerul Lucrărilor Publice și domnul ministru Ion Ștefan a fost în permanență receptiv la probleme noastre și ne-a ajutat să le rezolvăm, indiferent de culoarea politică”, declarat Valentin Marcu, primarul PSD al comunei Valea Sării.