Două locuinţe din lemn şi anexele lor au ars într-un incendiu la Nereju

0
34

Două locuinţe din lemn şi anexele acestora, precum şi mai multe bunuri de uz casniz au ars la Nereju din cauza unui scurtcircuit electric.

„Ieri, în jurul orei orei 16:20, un apel la numărul unic de urgență 112, anunța un incendiu la o gospodărie din localitatea Nereju. Pentru gestionarea evenimentului, la fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra și o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Punctul de Lucru Năruja. În cooperare a intervenit și SVSU Nereju cu o autospecială de stingere. La momentul sosirii echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta generalizat la o locuință construită din lemn și anexele acesteia. Din cauza condițiilor meteo și a materialelor care au favorizat arderea, incendiul s-a propagat la o locuință învecinată”, a informat ISU Vrancea.

Potrivit Pompierilor, după circa trei ore de luptă cu focul, incendiul a fost lichidat.

Au ars o locuință construită din lemn de aproximativ 200 mp și anexele acesteia în suprafață de 80 mp, precum și o locuință învecinată, construită din lemn, de circa 60 mp. De asemenea, au ars și bunurile de uz casnic aflate în interiorul locuințelor.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.