-Publicitate-

Centrul de Informare Turistică Odobești, ACS Odobești și Casa de Cultură Odobești, în parteneriat cu Primăria Orașului Odobești au organizat sâmbătă cea de-a doua ediție a “Drumului Mausoleelor pe motocicletă”.

Cu aceasta ocazie peste 100 de motociclisti din județ și din țară au parcurs un traseu “eroic” care a inceput de la Odobesti-orasul viilor domnesti, unde au fost organizate festivitatile de primire si inscriere ale participantilor. Din partea primariei Odobesti au fost oferite coroane de flori pentru a fi depuse la cele trei mausolee de pe teritoriul judetului respectiv Soveja, Marasti, Marasesti, simboluri ale jertfei eroilor. Coroanele au fost depuse de cele trei cluburi de motocicliști: Gentlemen Bikers, Road Eagles Focsani și Cavalerul Negru.

“Aceasta editie a fost organizata in preajma zilei eroilor  pentru a comemora eroii neamului cazuti pe frontul de lupta si a le arăta recunoștința. Datorită sacrificiilor făcute de generațiile căzute pe câmpurile de luptă suntem astăzi o țară liberă și independentă. Acum avem prilejul, mai mult ca oricând, să rememorăm faptele lor, să ne înclinăm frunțile, plini de recunoștință, față cei care și-au dat viața pentru ca noi să putem trăi liberi. Lor le datorăm existența noastră ca neam, ca țară, ca individ!” a transmis primarul Daniel Nicolas.
La final de săptămână sportivii de la ACS Odobești au obținut în întrecerile naționale următoarele rezultate: Ioniță George Mihail, Drag Race – locul 3, Cupa moto RC – Florin Marius Iliescu – locul 2  –  600 Rookies

-Publicitate-

Adaugă anunț Gratuit


Florăria Focșani