-Publicitate-

Ghidurile de finanțare ale Programelor Rabla Clasic și Rabla Plus au fost modificate începând cu data de 14 iunie. Potrivit Administrației  Fondului pentru Mediu (AFM), a fost simplificat mecanismul de accesare a finanțării, prin reducerea numărului de documente.

”Mai precis, începând de astăzi dosarele de finanțare transmise de persoanele juridice în cadrul celor două programe vor conține mai puține documente, iar, pentru facilitarea însușirii prevederilor ghidurilor de finanțare, criteriile de eligibilitate și componența documentațiilor sunt reglementate prin intermediul a două articole, valabile tuturor categoriilor de solicitanți, după cum urmează:

Pentru Programul Rabla , toate categoriile de solicitanți vor urmări criteriile de eligibilitate prevăzute la articolul 27 și componența dosarului de finanțare prevăzută la articolul 28 din Ghid;

Pentru Programul Rabla Plus, toate categoriile de solicitanți vor urmări criteriile de eligibilitate prevăzute la articolul 24 și componența dosarului de finanțare prevăzută la articolul 25 din Ghid”, a anunțat AFM printr-un comunicat de presă.

Modificările au avut în vedere și simplificarea unor proceduri interne specifice evaluării dosarelor de finanțare, care va conduce la urgentarea soluționării cererilor de finanțare depuse de solicitanți în cadrul celor două programe.

Modificările aplică dosarelor de finanțare depuse începând din 14 iunie, cele transmise până la data de 13 iunie, inclusiv, urmând a fi soluționate potrivit prevederilor celor două ghiduri valabile la momentul depunerii.

Modificările pot fi consultate accesând următoarele link-uri:

pentru Programul Rabla – AICI

pentru Programul Rabla Plus – AICI

-Publicitate-

Adaugă anunț Gratuit


Florăria Focșani