Drumuri asfaltate la Fitionești de Compania Națională de Investiții

0
-Publicitate-

Compania Națională de Investiții (CNI) a asfaltat 3 km de drumuri în comuna Fitionești, prin proiectul ”Punerea în siguranță a drumurilor calamitate ca urmare a inundațiilor din perioada 2014 – 2016”. Investiția este aproape terminată și în perioada următoare se va face recepția acesteia.

”Astfel, la aproape 6 luni de la demararea lucrărilor din luna iunie a acestui an, au fost asfaltați cei aproximativ 3 km de drum vizați și au fost realizați aproximativ 3,8 km de șanțuri betonate. Investiția care a cuprins sectoare de drum în satele Fitionesti și Ghimicesti se ridică la aproximativ 3,7 milioane de lei urmează a fi recepționata în cursul acestei luni”, au anunțat reprezentanții CNI.

 Compania Națională de Investiții se află în subordinea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, condus de vrânceanul Ion Ștefan. Spre deosebire de alte investiții, CNI realizează singură toate proiectele, în sensul că preia obiectivele care sunt aprobate la finanțare, organizează licitațiile și supraveghează derularea lucrărilor până la finalizare. După aceea, obiectivele respective sunt predate înapoi autorităților locale.

-Publicitate-