Eleve din Panciu, laureate ale Festivalului Național de muzică pentru copii și tineret ”Magia Muzicii de Iarnă”

0
47

Elevele Maria Elena Bucur, Andra Mușat și Andreea Beatrice Moraru, de la Liceul Tehnologic ”Al. I. Cuza” din Panciu, au urcat pe podium la prima ediție Festivalului Național de Muzică pentru Copii și Tineret ”Magia Muzicii de Iarnă”, eveniment găzduit sâmbătă, 14 decembrie 2019, de Ateneul Popular ”Maior Ghe. Pastia” din Focșani.

Maria Elena Bucur a obținut Trofeul Junior la secțiunea Muzică Românească – Grupa de vârstă 10 ani și Trofeul Grupei la Secțiunea Muzică Internațională – Grupa de vârstă 10-12 ani, Andra Mușat a primit Trofeul Secțiunii la Colinde – Grupa de vârstă 4-11 ani și Premiul I la Secțiunea Muzică Românească – Grupa de vârstă 9 ani, iar Andreea Beatrice Moraru a obținut Trofeul Grupei la Secțiunea Colinde – Grupa de vârstă 4-11 ani, precum și Premiul I la Secțiunea Muzică Românească – Grupa 11 ani.

Cele trei reprezentante ale orașului Panciu au intrat în concurs și la Grupuri, sub titulatura de Mini Armonis, adjudecându-și Trofeul Secțiunii. Laureatele au fost pregătite de către domnișoara profesor Mirela Georgescu.

 „Vă felicit din inimă, copii minunați! Vă mulțumesc pentru bucuria pe care ne-o dăruiți ori de câte ori obțineți premii atât de valoroase! Le meritați din plin! Le mulțumesc părinților, care vă încurajează și vă susțin în tot ceea ce faceți! Sincere felicitări și mulțumiri domnișoarei Mirela Georgescu, fără de care aceste performanțe de excepție nu ar fi posibile! Vă doresc tuturor sărbători fericite și un An Nou cu multe trofee și premii, de care să ne bucurăm împreună!”, transmite primarul Iulian Nica.

Biroul de Presă al Primăriei Orașului Panciu