Guvernul a alocat cei mai puțini bani comunei Tănăsoaia

0
-Publicitate-

Comuna Tănăsoaia, rămasă fără primar după condamnarea fostului edil Romeo Vulpe, a primit cei mai puțini bani de la Guvern, care a repartizat fonduri primăriilor din Vrancea din Fondul de Rezervă Bugetară. Deputatul Ion Ștefan (Forța Dreptei) susține că banii au mers la primările PNL și PSD, în timp ce la Tănăsoaia guvernanții au refuzat să organizeze alegeri.

”Nici PNL și nici PSD nu dau doi bani că în comuna din nordul județului sunt oameni ca la Vidra sau Tătăranu! Alocările de bani de la Guvern s-au făcut numai pentru îndestularea primarilor penele și pesede și întru sfidarea localității Tănăsoaia care nu are primar de aproape patru ani! Aici, Guvernul pesede-penele este în răspărul legii refuzând oamenilor din Tănăsoaia dreptul de a-și alege un nou gospodar!

Toma și Halici, cereți bani de la Guvern pentru primari sau pentru vrânceni? Nu mai pedepsiți Vrancea pentru matrapazlâcurile făcute tot de oamenii voștri! În timp ce comunele din județ au primit între 100 și 750 mii lei, majoritatea figurând cu câte 400 mii lei, pentru Tănăsoaia s-a găsit un mărunțiș de numai 86 mii lei, “Cenușăreasa” județului! Ca pentru fraieri…

Vrâncenii din Tănăsoaia au scăpat de un hoț, dar stau la cheremul unor indolenți la Focșani!”, a spus deputatul Ion Ștefan într-o postare pe pagina sa de Facebook.

-Publicitate-