La începutul lunii iunie are loc Vrancea Trophy, turneul de tenis internațional pentru senioare

0
100

Circuitul VranceaTrophy2024 se pregătește asiduu de startul primului turneul internațional organizat în calendarul acestui an competițional și care beneficiază de o listă impresionantă de înscrieri, cu sportive senioare ce provin din peste 35 de țări, de pe toate continentele globului.

Astfel, 𝐕𝐑𝐀𝐍𝐂𝐄𝐀 𝐓𝐑𝐎𝐏𝐇𝐘 – 𝐈𝐓𝐅 𝐏𝐫𝐨 𝐖𝟏𝟓 𝐓̗𝐢𝐫𝐢𝐚𝐜 𝐅𝐨𝐮𝐧𝐝𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐅𝐮𝐭𝐮𝐫𝐞𝐬, Romanian Tennis Series, aflat la ediția a XV-a, organizat de Federația Română de Tenis, Fundația IonȚiriac în parteneriat cu Tenis Club Focșani –Școala de Tenis GeorgeBucuroiu, care va avea loc la Focșani, în perioada 𝟎𝟐-𝟎𝟗 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒, are liste de înscrieri totalizând mai mult de 440 de jucătoare din întreaga lume, pentru cele 80 de locuri disponibile pe tablourile de concurs. Acest fapt care ne onorează reconfirmă importanța acestui turneu, manifestându-ne pe această cale bucuria să îl putem readuce la Focșani după ediția anterioară, derulată în 2019 și să continuăm tradiția.

Remarcăm, de asemenea, cu satisfacție faptul că primele două favorite sunt din România – Ilona Georgiana Ghioroaie – locul 399 WTA și Patricia Maria Țig – locul 469 WTA) dar și că în primele opt sportive de pe tabloul principal se află încă patru jucătoare din România alături de altele patru din Kazahstan, Maroc și Germania.

”Readucerea la 𝐕𝐫𝐚𝐧𝐜𝐞𝐚 𝐓𝐫𝐨𝐩𝐡𝐲 𝟐𝟎𝟐𝟒 a acestui turneu organizat sub egida 𝐈𝐓𝐅 𝐖𝐨𝐦𝐚𝐧’𝐬 𝐖𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐓𝐞𝐧𝐧𝐢𝐬 𝐓𝐨𝐮𝐫 o considerăm o încununare a eforturilor întregii echipe de organizatori, sponsori, parteneri, prieteni și autorități implicate, iar 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝟏𝟓.𝟎𝟎𝟎$ 𝐬̗𝐢 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝟏𝟖 𝐩𝐮𝐧𝐜𝐭𝐞 𝐖𝐓𝐀 𝐩𝐮𝐬𝐞 𝐢̂𝐧 𝐣𝐨𝐜 fiind argumente solide pentru prezența unor sportive care se luptă cu determinare fie pentru primele lor puncte din cariera profesionistă, fie să își consolideze poziția în clasamentul WTA și a urca spre noi trepte ale înaltei performanțe, motive bune pentru a ne bucura peste câteva zile de un spectacol sportiv și de un 𝐭𝐞𝐧𝐢𝐬 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭̗𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐟𝐨𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐛𝐮𝐧𝐚̆ 𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐥𝐚 𝐅𝐨𝐜𝐬̗𝐚𝐧𝐢. Premiile puse în joc, oferite de Fundația Ion Țiriac, suportul important în organizare oferit de FRT și cele mai bune condiții de desfășurare ale acestui prim turneu internațional organizat în ediția 2024 a Vrancea Trophy vor fi asigurate cu ajutorul 𝐬𝐩𝐨𝐧𝐬𝐨𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐩𝐫𝐢𝐧𝐜𝐢𝐩𝐚𝐥𝐢 (Alfredo Seafood, iDNAPower, EdilItaly și AGGrup Instal) a 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐧𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐨𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢 (Casa Italia Supermercato, Sandent, FlorăriaPetruța, Mini Market MaxiCom și ClinicaTinereții), a colaboratorilor noștri fideli, iar logistic prin 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐧𝐞𝐫𝐢𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐜𝐮 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐫𝐢𝐭𝐚̆𝐭̗𝐢𝐥𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐞 Primăria și Consiliul Local Focșani, Liceul cu Profil Sportiv și Prof. Cătălin Toma (în memoriam). Cu acest prilej le transmitem întreaga noastră recunoștință, mulțumindu-le din nou pentru implicarea și dedicarea de care au dat și dau dovadă față de acest minunat și complex sport, pentru asocierea la valorile pe care le inspirăm și pentru respectul purtat față de tradiția de peste 20 de ani pe care Vrancea Trophy a instituit-o. Vă 𝐢𝐧𝐯𝐢𝐭𝐚̆𝐦, 𝐚𝐬̗𝐚𝐝𝐚𝐫, 𝐥𝐚 𝐭𝐞𝐧𝐢𝐬 𝐜𝐮 𝐚𝐞𝐫 𝐩𝐫𝐨𝐚𝐬𝐩𝐚̆𝐭 𝐬̗𝐢 𝐞𝐥𝐞𝐠𝐚𝐧𝐭, din cadrul primului turneu Internațional din calendarul Circuitului 2024, 𝐕𝐑𝐀𝐍𝐂𝐄𝐀 𝐓𝐑𝐎𝐏𝐇𝐘 – 𝐈𝐓𝐅 𝐏𝐫𝐨 𝐖𝟏𝟓 𝐓̗𝐢𝐫𝐢𝐚𝐜 𝐅𝐨𝐮𝐧𝐝𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐅𝐮𝐭𝐮𝐫𝐞𝐬, 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚𝐧 𝐓𝐞𝐧𝐧𝐢𝐬 𝐒𝐞𝐫𝐢𝐞𝐬, organizat de Federația Română de Tenis și Fundația Ion Țiriac în parteneriat cu Tenis Club Focșani – Școala de Tenis George Bucuroiu și colaboratorii săi. Turneul se va derula în perioada 02 – 09 iunie 2024 la Focșani 𝐢̂𝐧 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐢𝐞𝐫𝐚̆ 𝐩𝐞 𝐝𝐨𝐮𝐚̆ 𝐛𝐚𝐳𝐞 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐯𝐞: cea a Tenis Club Focșani – Școala de Tenis George Bucuroiu din capăt Str. Alunului, intrare din Str. Cuza Vodă (Cartier Livadă și cea a Liceului cu Program Sportiv”, au transmis organizatorii.