Liviu Macovei este favorit să preia conducerea USR Focșani și să fie candidat la funcția de primar

0
-Publicitate-

În USR Focșani vor avea loc alegeri duminică, 13 octombrie, pentru funcția de președinte și pentru Biroul Local. Singurul care s-a înscris pentru funcția de președinte este Liviu Macovei, pentru care alegerea pare acum doar o formalitate. Pentru Biroul Local sunt nouă candidați, urmând ca duminică să se stabilească numărul de membri. De asemenea, tot atunci se vor alege și vicepreședinții organizației.

 Liviu Macovei este favorit să fie candidatul USR Focșani la alegerile locale de anul viitor. Acesta este singurul care și-a anunțat oficial intenția de a candida în cadrul competiției interne pentru desemnarea candidatului. Perioada de înscrieri se va încheia duminică, iar peste o săptămâna urmează să fie stabilit oficial candidatul.

În USR Vrancea lucrurile par a fi intrat pe un făgaș normal, după  o perioadă agitată în care fostul președinte a încercat să exclusă mai mulți membri importanți. Cosmin Timofte și-a depus apoi mandatul și au avut loc alegeri la care Mihăiță Lepădatu a fost ales președinte. De asemenea, atunci a fost ales și un nou Birou Județean.

-Publicitate-