Liviu Macovei, președintele USR Focșani: Locuitorii Focșaniului s-au săturat de lucrări făcute iarna

0
-Publicitate-

Președintele USR Focșani, critică faptul că Primăria Focșani și-a făcut o practică din efectuarea unor lucrări pe perioada iernii. Elevii din două școli reparate au fost mutați în alte unități de învățământ, iar acum se desfășoară lucrări de reabilitare a sistemului de termoficare, care vor lăsa  vineri fără căldură o mare parte din Focșani.

”O zi întreagă vor fi lăsate în frig nu doar apartamente, ci și grădinițe și școli în care copiii vor trebui să se îmbrace gros pentru a rezista. Pur și simplu, în Primăria Focșani , condusă de pesedistul Cristi Misăilă, tratarea în bătaie de joc a focșănenilor a devenit o stare de normalitate. Oamenii s-au săturat de străzi lăsate sparte iarna, de școli reabilitate în timpul anului școlar și, acum, de rețele de termoficare reparate iarna.

A venit timpul ca focșănenii să pună punct acestui comportament al administrației PSD, iar Cristi Misăilă să fie trimis acasă, să își facă la casa lui lucrări pe timpul iernii, dacă tot îi place așa de mult acest stil de lucru”, a spus Liviu Macovei, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

-Publicitate-