-Publicitate-

Amplasamentul DN 2L Soveja – Lepșa va fi predat miercuri constructorului care trebuie să modernizeze drumul național pe această porțiune, cu o lungime de aproximativ 16 km. Îndeplinirea acestei formalități înseamnă că lucrările la drum pot începe, după ce proiectul a întârziat o perioadă destul de lungă timp. 

Drumul se află în administrarea Ministerului Transporturilor și în responsabilitatea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

”Prin proiectul „Modernizare DN 2 L Soveja-Lepșa, km 60+145 – km 76+277” vor fi modernizați 16 km de drum, vor fi construite nouă poduri noi peste pârâurile Lepșuleț și Lepșa, dar și 8 viaducte de coastă. De asemenea, vor fi realizate șanțuri, rigole, podețe pentru colectarea și dirijarea apelor de pe suprafața drumului, dar vor fi executate și lucrări de consolidare, respectiv vor fi construite ziduri de sprijin. Pentru siguranţa circulaţiei rutiere, a fost prevăzută construirea unor parapeţi de siguranţă”, a spus Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea.

Valoarea contractului pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor este de 126.778.219 lei, cu TVA, iar durata de execuție a lucrărilor este de 24 de luni.

-Publicitate-

Adaugă anunț Gratuit


Florăria Focșani