Lucrările la podul de la Jitia avansează rapid

0
5

Lucrările la podul de la Jitia înaintează într-un ritm rapid, firma care execută lucrarea profitând de vremea favorabilă din această perioadă. Podul de pe DN 2 N era în pericol de prăbușire, iar autoritățile au decis să ia măsuri pentru a nu izola localitățile din zonă. Stadiul lucrărilor a fost verificat la fața locului vineri de Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea și Ion Ștefan, ministrul Lucrărilor Publice.

”Așa cum am promis încă de acum două luni, lucrările avansează în ritm alert și profesionist, firma care execută lucrarea fiind extrem de optimistă cu privire la încadrarea în termenul de executare a lucrării. Podul de la Jitia era în pericol de prăbușire din 2017, însă, din păcate, nu s-a făcut nimic până acum”, a spus Cătălin Toma.

”Am cerut celor de la drumuri să grăbească ritmul de lucru la podul de la Jitia, pentru ca iarna să nu prindă muncitorii acolo, iar vrâncenii care locuiesc aici să aibă drumuri circulabile. Am primit asigurări că lucrările se încadrează în termene”, a arătat la rândul său Ion Ștefan, ministrul Lucrărilor Publice.