Ludovic Orban: ”Moțiunea are șanse foarte mari să fie aprobată”

0
-Publicitate-

Ludovic Orban, președintele PNL, susține că șansele de aprobare a moțiunii de cenzură sunt foarte mari, întrucât a reușit să mai atragă parlamentari.

 ”Am avut foarte multe discuții cu foarte mulți parlamentari care nu au semnat moțiunea și în momentul de față avem angajamentul a încă șapte parlamentari. 244 este o cifră un pic mai confortabilă. Dificultatea negocierilor a rezidat în primul rând în numărul mare de actori politici care au trebuit să se unească pentru susținerea acestui demers și în diferențele de opinie. Toate aceste diferențe au fost lăsate deoparte și convingerea mea este că la ora actuală toate formațiunile care sunt angajate în susținerea acestuia demers sunt mobilizate la maximum pentru a asigura succesul moțiunii”, a declarat președintele PNL, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Focșani.

Ludovic Orban a venit în Vrancea pentru a participa la ședința conducerii organizației județene și a mers  în comunele Tătăranu și Milcovul. Liderul liberal a afirmat că prima opțiune a PNL este declanșarea de alegeri anticipate. Dacă acest lucru nu va reuși, atunci PNL își va asuma responsabilitatea guvernării.

-Publicitate-