Publicitate

Maria Stroe, candidatul la PNL la funcția de primar al comunei Suraia, spune că drumurile județene din comună, 204D și 204G, trebuie reabilitate cât mai repede, iar acest lucru se poate face doar cu o administrație liberală. La această oră, șoferii care ajung în comună își pot distruge mașinile pe drumurile aflate în administrarea Consiliului Județean Vrancea. Sub administrația PSD și a lui Marian Oprișan, de la un an la altul șoselele s-au degradat și mai tare, găurile din asfalt s-au adâncit, iar craterele au ajuns să înlocuiască asfaltul.

Infrastructura este o prioritate pentru Maria Stroe, care spune că problemele pot fi rezolvate cu o administrație liberală în comună și la Consiliul Județean, cu Cătălin Toma președinte. Cătălin Toma a văzut dezastrul de la Suraia, alături de Ion Ștefan, ministrul Lucrărilor Publice.

Maria Stroe are în plan și rezolvarea problemei traficului greu, prin realizarea unui drum de ocolire a comunei.

“În atâția ani sub administrație PSD nu s-a văzut nimic. Doar asfalt electoral, din 4 în 4 ani, care peste iarnă s-a dus. A venit vremea ca drumurile și străzile de interes local să fie modernizate și reabilitate. Toate acestea trebuie făcute cu simț de răspundere, cu respectarea tuturor parametrilor, să nu ne mai trezim peste noapte că asfaltul se “topește”. Am discutat cu domnul ministru Ștefan, cu domnul senator Toma, care candidează la președinția CJ, iar comuna Suraia va avea tot sprijinul dumnealor pentru începerea unor lucrări de calitate pentru refacerea infrastructurii rutiere. A venit vremea ca oamenii din Suraia să aleagă, pe 27 septembrie, drumul pe care vor să meargă. Iar acesta nu poate fi decât unul cu sens unic – PNL”, a declarat  Maria Stroe, candidatul Partidului Național Liberal pentru funcția de primar al comunei Suraia.

Material realizat de SC Mab Cons Media SRL, la comanda PNL Vrancea, cod mandatar financiar 21200012

Publicitate