Mary Poppins, o piesă de teatru ”supercalifragilistică” jucată de copii pe scena Casei de Cultură din Focșani

0
213

La Casa de Cultură din Focșani va avea loc în curând premiera piesei de teatru ”Mary Poppins”, o producție a Atelierului de Teatru TREIspreZECE, coordonat de actrița Olimpia Săpunaru, cea care regizează piesa. Pe scenă vor urca copii talentați din Focșani, care s-au pregătit în ultimele luni pentru o prestație ”supercalifragilistică”.

Deși încă nu s-a anunțat oficial, cel mai probabil premiera piesei va avea loc săptămâna viitoare, pe 6 decembrie.

”Că s-a schimbat vremea, am observat cu toții, cred. Că, nu și vremurile, asta ține de alte „ceruri”, fiindcă depindem de alegerile fiecăruia dintre noi și e mai greu cu vântul „acela”, al schimbării.

Noi, adică Atelier de Teatru TREIspreZECE, în Casa De Cultură Focșani, ne-am lăsat furați de alte zbateri, mai muzicale, suficient de creativo-artistice, încât să ne lase inima (albastră!) să vi le împărtășim: obraZzznicilor, sub formă de nuIA, celor cu minți, cadou în ghetuțe.

Vă anunțăm, în curând, reprezentațiile și orele la care vă vom destăinui povestea, devenită și a noastră, aș zice că „mult prea a noastră”.

În curând, adică de îndată ce se vor finaliza detaliile organizatorice. (Vântul ăl bun să fie cu tine, Oana Andrei! 🙂 )

Cuvântul „supercalifragilistic” e un cuvânt minune, de v-ați mirat ce e cu „kapa” ăla de la sfârșitul cuvântului, veniți să ne vedeți, că altfel nu vă vom spune!

Mulțumim, Irina Bek pentru desenul afișului! Ca de obicei, s-a potrivit cu NOI!”, a anunțat actrița Olimpia Săpunaru.