Ministerul Dezvoltării i-a dat bani Primăriei Focșani pentru blocul de la Onasis

0
-Publicitate-

Pentru că încurcate sunt căile politicii, Primăria Focșani a ajuns acum să primească bani de la ministerul condus de adversarul primarului Cristi Misăilă din campania electorală din 2016 și după aceea, liberalul Ion Ștefan, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Cum ar veni, primarul ”Bălărie” primește bani de la ministrul ”Grindă” ca să pună, la propriu, grinzi la blocul situat pe strada Măgura nr. 123, cunoscut mai bine ca blocul ”Onasis”.

Ministrul Ion Ștefan a semnat luni un ordin pentru aprobarea sumelor necesarii plății facturilor emise de executanți pentru obiectivele de investiții cuprinse în programul de locuințe sociale și de necesitate. Printre cele șapte obiective se află și blocul ”Onasis”, pentru care s-a alocat suma de 492.912 lei.

„După cum am spus în repetate rânduri, este esențial pentru un mediu economic sănătos și pentru stabilitatea financiară a autorităților publice locale să facem toate diligențele și să achităm facturile depuse pentru lucrările şi investiţiile făcute prin programele coordonate de minister, pentru a ajuta beneficiarii programelor care se derulează cu fonduri din bugetul de stat să-şi continue şi să finalizeze investiţiile demarate”, a subliniat ministrul Ion Ştefan.

Fondurile, în valoare totală de 3 milioane de lei, au fost solicitate de autorităţile publice locale din respectivele unităţi administrativ-teritoriale.

-Publicitate-