Măsurile pentru siguranță alimentară din perioada Sărbătorilor Pascale, discutate la Prefectură cu reprezentanții organizațiilor de pensionari și veterani

0
294

Măsurile de protejare a sănătății vrâncenilor în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale au fost discutate miercuri la Prefectură, la ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice. Acesta a avut loc în prezenta prefectului Marius Iorga și a subprefectului Liviu Macovei, iar la ea au participat reprezentanți ai organizațiilor de pensionari și de veterani.

Din partea Comitetului Consultativ, au participat:

Nicolae Zamfir, președintele Consiliului Județean al Pensionarilor;

Gheorghe Mocanu, președintele Asociației Naționale a Veteranilor de Război;

Dan Buzoi, președintele Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere „Alexandru Ioan Cuza”;

Costel Băluță, președintele Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din MAI;

Emilia Șerban, președintele Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor „Milcov”.

Discuțiile s-au concentrat pe acțiunile necesare pentru siguranța alimentară și protecția sănătății cetățenilor în perioada sărbătorilor. Doctorul Adrian Rădulescu, șeful Serviciului Control Oficial Siguranța Alimentelor din cadrul Direcției de Sănătate Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Vrancea, a prezentat planul de măsuri ce vor fi aplicate în supermarketuri, piețe agroalimentare, oboare și târguri.