-Publicitate-

Nu trece nicio zi fără ca polițiștii să nu identifice în trafic șoferi certați cu legea.

La data de 14 iulie a.c., ora 14:00, polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în comuna Mera s-ar fi produs un eveniment rutier, în urma căruia șoferul autoturismului s-ar fi rănit ușor.

În scurt timp, polițiștii ajunși la fața locului au identificat un bărbat, de 38 de ani, din orașul Odobești, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit și faptul că persoana în cauză avea permisul de conducere anulat. Totodată, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,22 mg/L alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani au oprit în trafic un bărbat, de 43 de ani, din localitatea Răstoaca, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Brăilei din municipiu, sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat rezultatul de 0,60mg/L alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Tot în cursul zilei de ieri, ora 09:04, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Golești au oprit în trafic un bărbat de 68 de ani, din Suraia, în timp ce conducea un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat rezultatul de 1,07 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Totodată, persoana în cauză a fost condusă la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauze, polițiștii au întocmit dosare penale și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul  sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, vătămare corporală din culpă și conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost anulat.

-Publicitate-

Adaugă anunț Gratuit


Florăria Focșani