O vilă a ars într-un incendiu la Lepșa

0
-Publicitate-

Pompierii s-au luptat timp de șapte ore noaptea trecută pentru a stinge un incendiu care a cuprins o vilă din Lepșa. Cinci autospeciale cu apă și spumă au intervenit după ce incendiul a fost anunțat la 112 în jurul ore 1.30 chiar de către un pompier aflat în timpul liber.

În momentul sosirii forțelor de intervenție  s-a constatat că incendiul se manifesta cu violență, generalizat, la nivelul unei locuințe P+1+M și la două anexe, pe o suprafață de aproximativ 300 mp.

Pompierii au acționat atât pentru localizarea și lichidarea incendiului, cât și pentru protejarea construcțiilor învecinate, amplasate în imediata apropiere. Intervenția a fost dificilă, din cauza suprafeței mari afectate de incendiu precum și din cauza lipsei surselor de alimentare cu apă în imediata apropiere. Datorită intervenției susținute, s-a împiedicat propagarea flăcărilor la locuințele învecinate, protejându-se, astfel, și fondul forestier.

Proprietara locuinței, care se afla în interiorul imobilului a reușit să se autoevacueze, dar a refuzat preluarea de echipajele SMURD și SAJ sosite la fața locului. 

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 08.30, iar în urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a constatat că evenimentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric.

-Publicitate-