Oprișan, împins tot mai în spate de proprii colegi din PSD

0
64

Marian Oprișan devine, pe zi ce trece, ținta acuzațiilor venite din partea propriilor colegi. După ce a fost huiduit la Congresul PSD din iunie 2019, baronul de Vrancea a fost subiect de discuție din partea colegului omolog de la Teleorman, Dănuţ Cristescu (foto medalion). Acesta a declarat că Marian Oprişan trebuie să facă un pas în spate pentru că a avut rezultate „extrem de slabe”.

„Mie nu mi-a plăcut să-l văd pe domnul Oprişan atunci când domnul Ciolacu a ieşit la declaraţii. Imediat, hop, în spatele domnului Ciolacu. Cred că domnul Oprişan trebuie să facă un pas în spate, având în vedere rezultatele extrem de slabe pe care le-a avut organizaţia PSD Vrancea în ultima perioadă”, a afirmat Dănuţ Cristescu.

Ca și cum rezultatele votului de la europarlamentare și prezidențiale, obținute la Vrancea, nu ar fi fost suficiente, Cristescu i-a reproșat lui Oprişan și modul cum conduce Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR). „Vreau să vă spun că o să transmit un semnal serios şi la UNCJR. Este inadmisibil ca UNCJR să nu se întrunească efectiv doi ani. Am avut o singură întâlnire, atunci când domnul Marian Oprişan a devenit preşedinte şi atât. În aceste condiţii, mă gândesc foarte serios dacă să mai plătesc acea cotizaţie din partea judeţului Teleorman. Să vedem cum ne reprezintă UNCJR pe noi, la nivel de preşedinţi de consilii şi judeţe în ansamblu”, a adăugat Dănuţ Cristescu.

În opinia preşedintelui CJ Teleorman, „trebuie făcută o analiză adevărată” la nivelul partidului şi „trebuie organizat un congres, nu să fugim după funcţii”.