Oprișan și-a pierdut cumpătul în ședința CJ: ”O să vă bat de o să vă sune apa-n cap”

0
34

Marian Oprișan a fost luat de val în timpul ședinței Consiliului Județean care a avut loc în luni după ce a intrat în dispute verbale cu consilierii liberali pe tot parcursul lucrărilor.

”O să vă bat de o să vă sune apa-n cap la alegeri”, le-a spus consilierilor PNL președintele Consiliului Județean.

Acesta a avut o reacție deplasată la încercarea consilierului PNL Ovidiu Burdușa, care a încercat să îi pună o întrebare. Motivul a fost o postare recentă a liberalului pe pagina sa de Facebook despre starea județului, care l-a scos din sărite pe baron. Acesta a spus că nu-i permite nimic consilierului PNL și a făcut o afirmație care a sunat a amenințare, deși a susținut după aceea că este doar o constatare.

”Dacă vrei să mă ocup serios de tine, o să mă ocup”, a spus Marian Oprișan.

Ovidiu Burdușa a declarat ulterior, în cadrul unei conferințe de presă, că este dezamăgit de comportamentul președintelui CJ, aflat în in instituție din anul 1992.

”A fost o reacție tipică unui baron din Republica Moldova, nu din România. Nu mă gândeam că se mai poate întâmpla așa ceva la noi”, a spus Ovidiu Burdușa. 

La rândul său, deputatul Ion Ștefan a susținut că Marian Oprișan nu va mai câștiga niciun scrutin electoral în Vrancea și că va pierde conducerea Consiliului Județean Vrancea la alegerile locale de anul viitor.