Patru tineri au fost reținuți de poliție după ce s-au bătut într-un club din Focșani

0
8

Mai mulți tineri s-au luat la bătaie, duminică noaptea, pe terasa unui club din Focșani. În urma scandalului, un agent de securitate sunat la 112 la ora 3.04. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipale Focșani, care au constatat că unul dintre tinerii implicați a fost rănit. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean.

Tinerii care s-au bătut au fost identificați, iar patru dintre ei au fost reținuți pentru 24 de ore.

”În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Focșani, au fost depistate principalele persoane bănuite în cauză, cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani, iar față de patru dintre cei șapte tineri, la data de 06 iunie a.c. a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburare a ordinii și liniștii publice, în vederea documentării întregii activități infracționale și luării măsurilor legale ce se impun”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea.