-Publicitate-

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs pe E85.

Patru persoane, o femeie și trei bărbați, au fost rănite în urma coliziunii a două autovehicule ce se deplasau de DN2 E85, pe raza localității Dumbrăveni.
Evenimentul a avut loc astăzi, în jurul orei 14:00, iar pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, care au intervenit cu o autospecială de intervenție și modulul SMURD format din o autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD. Totodată, la fața locului au intervenit și 2 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.

Polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un eveniment rutier sesizat prin apel 112, în Dumbrăveni.

Evenimentul rutier a fost sesizat inițial ca tamponare însă ulterior trei persoane au necesitat îngrijiri medicale.

Din primele date, un ansamblu cap tractor-remorcă a intrat în coliziune cu un autoturism, pe DN 2 E85, într-o curbă, în localitatea Dumbrăveni.
Victimele sunt toate din autoturism.
Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal întocmit, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Echipajele medicale au acordat primul ajutor persoanelor rănite, ulterior 3 persoane fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Focșani de către ambulanțele SMURD și SAJ.
Totodată, la locul intervenției, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor (PSI) necesare.

 

 

-Publicitate-

Adaugă anunț Gratuit


Florăria Focșani