-Publicitate-

În noaptea de Înviere, pentru menținerea ordinii publice la aceste manifestări religioase, au fost angrenați peste 200 de polițiști rutieri, de la ordine publică, de investigații criminale și din cadrul altor structuri. În Vrancea nu au fost înregistrate incidente deosebite.

Polițiștii rutieri acționează în punctele cu risc ridicat de accidente și la orele cu trafic intens, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor și blocajelor rutiere, dirijarea, fluidizarea și controlul circulației pe principalele căi de comunicație spre și dinspre stațiunile turistice.

”Reamintim că, pentru a preveni infectarea cu virusul SARS-CoV-2, cetățenii trebuie să respecte recomandările privind purtarea corectă a măștii de protecție, să evite zonele aglomerate și să păstreze distanța față de alte persoane.

În caz de nevoie sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelaţi cu încredere la cel mai apropiat poliţist, ori sunaţi la 112 – Apelul Unic de Urgenţă!”, atrag atenția polițiștii vrânceni.

COMENTEAZĂ LA ACEST ARTICOL
-Publicitate-

Adaugă anunț Gratuit


Florăria Focșani