Plantație de  viţă de vie şi bunuri cu preturi reduse până la jumătate scoase la licitație de Finanțe

0
-Publicitate-

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vrancea organizează pe 7 decembrie, la sediul din Focşani, B-dul Independenţei nr. 24, o licitaţie publică pentru vânzarea unor bunuri mobile şi imobile proprietatea debitorilor care nu şi-au obligaţiile fiscale datorate. 

”Pe lista bunurilor scoase la  licitație se află bunuri imobile şi mobile cu preţ de pornire redus cu până la 50% cum ar fi terenuri: teren agricol situat în comuna Boloteşti, cuptor gastronomic, cuptor pizza, fripteuză electrică, malaxor. De asemenea pe lista bunurilor scoase la licitaţie se regăsesc şi bunuri cu preţ de pornire redus cu 25 % cum ar fi: ansamblu de bunuri compus din teren şi birouri, fâneaţă, 10 maşini de cusut Brother”, se arată într-un comunicat de presă al Administrației Județene a Finanțelor Publice Vrancea.

Lista cu bunurile scoase la licitaţie şi preţurile de pornire a licitaţiei poate fi consultată pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală –Direcţia Generală a Finanţelor Publice Galaţi –Valorificarea prin licitaţie a bunurilor sechestrate ,  la adresa: 

https://static.anaf.ro/static/2/Galati/20231123150227_anunt-internet-07-12-2023.pdf

Pentru participarea la licitaţie ofertanţii vor depune la sediul A.J.F.P. Vrancea, cu cel puţin o zi înainte de data licitaţiei, respectiv 06.12.2023 documentele prevăzute la art. 250 alin (7) din Codul de Procedură Fiscală, cu modificările şi completările ulterioare. 

Relaţii suplimentare cu privire la bunurile scoase la licitaţie pot fi obţinute atât la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vrancea cât şi telefonic la numărul 0237/236600 interior 167 sau 168.

Dacă există doi sau mai mulţi ofertanţi pentru acelaşi bun, licitaţia începe de la cel mai mare preţ din ofertele de cumpărare scrise.

După adjudecarea bunului, adjudecatarul este obligat să plătească preţul, diminuat cu contravaloarea taxei de participare, în lei, în numerar la unitatea teritorială a Trezoreriei Statului, sau prin decontare bancară, în cel mult 5 zile de la data adjudecării.

-Publicitate-